Marknadsassistent / Kundtjänst

 

Är digital marknadsföring i sociala kanaler vardag för dig? Då kan tjänsten som Marknadsassistent/kundtjänstansvarig hos Kelly White vara något för dig! Hos oss får du arbeta i ett familjärt bolag där dina insatser, kunskaper och erfarenheter värderas högt.

Kelly White är nikotinsnuset som sedan starten 2021 satt sig på kartan med sin tydliga marknadspositionering mot kvinnor. Vår målsättning är att bli det självklara valet för den kvinnliga snusaren och här kommer du spela en viktig roll.

Dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har en relevant marknadsutbildning och erfarenhet av liknande tjänst. Du bör ha ett genuint intresse av marknadsföring, en kreativ anda samt hög organisationsförmåga och god servicekänsla. Som marknadsassistent/kundtjänstansvarig ansvarar för uppdatering av vår Ecom, våra sociala medier, ta fram material till återförsäljare, influencer marketing och event. Du kommer även att jobba tight ihop med vår marknadsansvarig och hjälpa till med mässor, festivaler, strategier, PR och kampanjer. 

 • Marknadsassistent - Social Media Guru och Admin Fantast.
  • Social media manager (Instagram, TikTok) - växa våra konton organiskt, engagera sig med andra på plattformen samt hålla stories live dagligen.
  • Email marketing.
  • Grafisk design av bl.a återförsäljarbanners, instagrambilder, kampanjmaterial.
  • Hantera kundtjänstärenden
  • Event & influencer marketing. 
  • Hjälpa till med kampanjplanering ihop med marknadschef.
  • Ta fram rapporter på resultat i olika kanaler, även vara utförare av nödvändiga förändringar (instagram, TikTok, klaviyo).
  • Shopify uppdateringar (nya produkter, hero, texter etc). 

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken, noggrann, socialt kompetent och lyhörd. Du bör vara flexibel och förstår start-up miljön där ingen dag är den andra lik, samt trivas i snabba förändringar.
Du är både strukturerad och ansvarstagande och van att både arbeta självständigt och utvecklas ihop med teamet. Duktig i tal och skrift på både svenska och engelska.
Relevant marknadsutbildning.

Vi erbjuder dig
Att få vara med på vår expansiv resa med Kelly White och växa med bolaget. Vi är ett kul gäng som arbetar tajt och är noga med att fira våra framgångar.

Tjänsten utgår från Stockholm och vi sitter i fräscha lokaler på Grev Turegatan med både restaurang, parkering och gym i huset.

Du söker tjänsten genom att maila ditt CV till Johan Sundström johan@kellywhite.com. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

 

Team Kelly

Sophia Wilsby

CEO & Founder

sophia@kellywhite.com

Johan Sundström

Business developer & Founder

johan@kellywhite.com

Madeleine Andersson

Head of Marketing

madeleine@kellywhite.com

Adrian Carlberg

Sales Retail

adrian@kellywhite.com

Olivia Alkin

Sales Retail

olivia@kellywhite.com