LEDIGA TJÄNSTER

VAR MED OCH SKAPA VÄRLDENS STÖRSTA NICOTINE POUCH VARUMÄRKE FÖR TJEJER

Brinner du för digital marknadsföring, bygga varumärke, försäljning och event? Då är du förmodligen vår nya marknadsansvarig. 


Med sitt tydliga varumärke har KELLY WHITE som mål att bli marknadsledande i sin målgrupp tjejer 20–35 år.
Med en passion för mode och en härlig livsstil så har vi skapat personan KELLY WHITE och hennes helvita nikotinpåsar. Att det ska smaka gott är lika självklart som att produkten kommer i en förpackning kunden ska kunna stå för i alla situationer.
KELLY WHITE och hennes kunder är den aktiva singel som bor i stan med närhet till restauranger, krogliv, fest och mingel. KELLY WHITE sticker ut med sin stilrena design med inspiration från kosmetik och modevärlden. Men kan ändra sitt utseende i kampanjer och tillfälliga eller limiterade produktserier som vår kommande strassdosa.

Arbetsuppgifter
• Marknads- och budgetansvar
• Influenser marketing
• Sociala medier
• Performans marketing
• E- handel via Shopify
• Event

Då vi är i en bransch med många aktörer så tror vi att du gillar utmaningar, är bra på att hitta innovativa sätt att nå ut och skruva dina kampanjer för att hitta lönsamhet. Konkurrensen är stor, inte hård.

Vi är ett familjeföretag med livslångt perspektiv och tar fram våra produkter med omsorg och kärlek, inget lämnas åt slumpen. Hos oss får du vara med och påverka och utveckla affären. 2022 kommer vi att satsa på den svenska marknaden för att sedan gå internationellt på de marknader där nikotinsnus säljs. Strategin är att gå in på marknader där de mer etablerade varumärkena har fått fotfäste.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken, noggrann och kreativ. Socialt kompetent, lyhörd och inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Att ha många bollar i luften och arbeta i ständig förändring och utveckling är något som lockar dig.

Utbildning
Vi tror att du är utbildad inom marknadsföring och har minst tre års praktisk erfarenhet.

Hos oss får du
Vara del av en rolig och spännande utmaning. Här är det endast fantasin som sätter gränser för vad vi kan hitta på. En otrolig möjlighet till utveckling och få vara en del av en häftig resa. Frihet under ansvar och flexibla arbetstider.

Övrig info
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning som avser tillsvidareanställning och fast månadslön. Vi sitter i fräscha lokaler på Grev Turegatan med både restaurang och gym i huset.

Du söker tjänsten genom att maila Sophia Wilsby på sophia@whiteindustries.se och om du har några frågor eller funderingar är det bara att ringa på 0762349000.

Sista ansökningsdag är 2022-05-17. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.