ÄR DU VÅR NYA FÄLTSÄLJARE?

 

Var med och skapa världens största nicotine pouch varumärke för tjejer!

Brinner du för försäljning och vill vara med och bygga upp ett nytt varumärke i ett entreprenörsdrivet bolag så är du förmodligen vår nya fältsäljare.

Vi tror att du är hungrig, orädd och brinner för att göra affärer. För rätt person så finns det möjlighet att bli en av bolagets nyckelpersoner och vara med och bygga upp vår säljavdelning.

Med sitt tydliga varumärke har KELLY WHITE som målsättning att bli marknadsledande hos tjejer.

Med en passion för mode och en skön livsstil så har vi skapat personan Kelly White och hennes helvita nikotinpåsar. Att det ska smaka gott är lika självklart som att produkten kommer i en förpackning kunden ska kunna stå för i alla situationer. Kelly och hennes kunder är den aktiva singel som bor i stan med närhet till restauranger, krogliv, fest och mingel. Kelly White sticker ut på marknaden med sin stilrena design med inspiration från kosmetik och modevärlden. Men kan ändra sitt utseende i kampanjer och tillfälliga eller limiterade produktserier som vår kommande strassdosa.

Bara i Sverige finns det idag 1,5 miljoner snusare och försäljningen av nikotinportioner ökar med 200% per år. Den globala marknaden för nikotinpåsar med England, Tyskland och USA i spetsen förväntas öka från 9 miljarder till 49 miljarder de närmsta 5 åren.


Din roll
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att sälja in våra produkter till butik, distributionskedjor, återförsäljare, onlinebutiker, taxfree, krog, nattklubb och skapa samarbeten.

För att lyckas i rollen behöver du ett brinnande intresse för försäljning och affärsrelationer samt ha förmågan att identifiera möjligheter. Du är lyhörd och arbetar proaktivt för att hitta nya kunder samt ta hand om och utveckla dina befintliga.

Ditt ”hemliga vapen” är en attraktiv produkt både i design och smak och du kommer att ha draghjälp av en bred marknadsplan och återkommande stora och små event.

Hos oss får du vara med och påverka och utveckla affären. Ditt fokus är den svenska marknaden men för rätt person så finns det möjligheter att arbeta internationellt då vi ska etablera oss på de marknader där nikotinsnus säljs.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken, noggrann och kreativ. Socialt kompetent, lyhörd och inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare som är van att arbeta med frihet under ansvar. Att ha många bollar i luften och arbeta i ständig förändring och utveckling är något som lockar dig.

Erfarenhet
Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom försäljning mot Dagligvaruhandeln, On Trade eller liknade. Ett krav är att du har B-körkort.

Vi erbjuder
Att få vara med på en expansiv resa där vi tillsammans ska sätta Kelly White på kartan. Vi är ett kul och bra gäng som arbetar tajt och är noga med att fira våra framgångar. Hos oss så är det bara fantasin som sätter gränser. En otrolig möjlighet till utveckling i en av de största tillväxtbranscherna.

Övrig info
Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning som avser tillsvidareanställning och fast månadslön + provision. Vi sitter i fräscha lokaler på Grev Turegatan med både restaurang och gym i huset.

Du söker tjänsten genom att maila ditt CV till Johan Sundström på johan@kellywhite.com
. Om du har några frågor eller funderingar är det bara att ringa på 0762349000./ Kelly 

 

 

 

 

Team Kelly

Sophia Wilsby

VD & Grundare

sophia@kellywhite.com

Johan Sundström

Försäljningschef & Grundare

johan@kellywhite.com

Madeleine Andersson

Marknadsansvarig

madeleine@kellywhite.com

Adrian Carlberg

Säljare

adrian@kellywhite.com

Olivia Alkin

Säljare

olivia@kellywhite.com