Användarvillkor

Användarvillkor

White Industries AB, org.nr 559068-5680 

Vi använder dina personuppgifter för att hantera dina beställningar, tillhandahålla våra tjänster, kommunicera med dig och för uppföljning.

Vi använder dina personuppgifter för att hantera din beställning på vår webbplats, t.ex. för att registrera beställningen, kommunicera med dig angående beställningen och för att hantera eventuella reklamationer. Vi använder även dina personuppgifter för att hantera en prenumeration som du har beställt t.ex. för att registrera prenumerationen och kommunicera med dig angående prenumerationen. Du behöver lämna den information som vi frågar efter när du lämnar beställningen, eftersom informationen är nödvändig för att hantera din beställning. Om du inte lämnar den information som vi frågar efter kan vi tyvärr inte hantera din beställning.

Vi använder även dina personuppgifter för att tillhandahålla tjänster på våra webbplatser, t.ex. för att registrera ett användarkonto och ge dig tillgång till mina sidor på webbplatsen.

Om du kontaktar oss, t.ex. via e-post eller telefon, använder dina personuppgifter som du delar med oss för att besvara din fråga eller för att tillhandahålla kundservice.

Vi använder dina personuppgifter för att lämna erbjudanden och anpassad kommunikation till dig från oss och våra samarbetspartners i olika digitala kanaler t.ex. via e-post eller på sociala medier. Du kan när som helst avregistrera dig från utskick genom att klicka på avanmälningslänken i utskicket eller genom att kontakta kundservice. För att kommunicera relevant information och erbjudanden kan profilering ske av dina uppgifter genom analys av dina tidigare köp och din användning av våra webbplatser, digitala kanaler och tjänster.

Vi använder dina personuppgifter för att tillhandahålla vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig från utskick genom att klicka på avanmälningslänken i utskicket eller genom att kontakta kundservice.

Om du deltar i en tävling, ett event eller en annan aktivitet som vi arrangerar använder vi dina personuppgifter för att genomföra tävlingen, eventet eller aktiviteten för att registrera ditt deltagande, för att kommunicera med dig angående aktiviteten och i förekommande fall publicera uppgift om vinnare på våra webbplatser och i våra digitala kanaler.