International Key Account Manager

OM FÖRETAGET:

Kelly White är ett nikotinsnusvarumärke inriktat mot kvinnor. Produkten sticker ut i mängden och är känd för sin långvariga smak, stilrena design, samt deras ikoniska refilldosor Kelly Collection. Kelly White är ett bolag i ständig utveckling av premiumförpackningar som alltid strävar efter innovation. Nu expanderar bolaget och söker fler nyckelpersoner som vill vara med på tillväxtresan. Är du en affärsdriven, ansvarstagande och kreativ person som trivs i en miljö som förändras snabbt? Här får du stora möjligheter att utvecklas i ett familjärt bolag där dina insatser, kunskaper och erfarenheter värderas högt.

ARBETSBESKRIVNING:

Du kommer att ha helhetsansvar för Kelly Whites försäljning gentemot nya och befintliga kunder som innefattar distributörer, butikskedjor och e-handlare, både inom Sverige och internationellt. Ditt främsta fokus kommer däremot att ligga på nykundsbearbetning då branschen växer och distributörer över hela världen håller på och ställer om för att ta in nikotinpåsar, så tillväxten med nya potentiella kunder är stor. Med din mångåriga erfarenhet inom B2B skräddarsyr du koncept för kunden och ansvarar för hela processen från analys, offert, beställning, förädling och att säkerställa leverans. Du ser till att ha löpande dialog med dina kunder och du arbetar strategiskt med affären genom relevanta kampanjer och aktiviteter. En del av din arbetstid kommer att tillbringas på mässor och events, både internationellt och inom Sverige. Du kommer att bli en del av ett vinnande team som har roligt på jobbet.

DIN PROFIL

Du har väldigt god erfarenhet av att förhandla lönsamma affärer, ha nöjda kunder och bygga långsiktiga kundrelationer. Tjänsten är en väldigt viktig roll inom bolaget och vi söker dig som framgångsrikt har arbetat som Key Account Manager i minst 3 år.

  • Du har ett genuint intresse för Kelly Whites produkter.
  • Du gillar att jobba i en Scaleup där det händer mycket och vill vara med på tillväxtresan.
  • Erfarenhet från Scaleup är meriterande då kulturen är entreprenöriell.
  • Du älskar försäljning och vill ständigt utvecklas.
  • Du är van vid att ta ansvar över din försäljning och dina kundrelationer.
  • Du är prestigelös och bidrar med mycket energi.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
  • Meriterande om du har branscherfarenhet.

ÖVRIGT:

Plats: Grev Turegatan, Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Förmåner: En 1-årig säljutbildning med Mikael Arndt, inklusive 25 diplomerande kurser i försäljning och live föreläsningar varje vecka. Du har också möjlighet att delta i Sveriges största säljevent på Oscarsteatern och en 2-dagars säljutbildning på plats i Stockholm för att utvecklas ännu mer som säljare. 

Mobil, Dator, Friskvård, Poolbil och Betalda Företagsresor. 

I denna rekrytering samarbetar Kelly White med rekryteringsföretaget Saleshub. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på alexander.gohari@saleshub.se 

Vi ser fram emot din ansökan!