FÄLTSÄLJARE KELLY WHITE

OM FÖRETAGET

Kelly White är ett nikotinsnusvarumärke inriktat mot kvinnor. Produkten sticker ut i mängden och är känd för sin långvariga smak, stilrena design, samt deras ikoniska refilldosor Kelly Collection. Kelly White är ett bolag i ständig utveckling av premiumförpackningar som alltid strävar efter innovation. Nu expanderar bolaget och söker fler nyckelpersoner som vill vara med på tillväxtresan. Är du en affärsdriven, ansvarstagande och kreativ person som trivs i en miljö som förändras snabbt? Här får du stora möjligheter att utvecklas i ett familjärt bolag där dina insatser, kunskaper och erfarenheter värderas högt.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att få ett helhetsansvar inom ditt tilldelade segment gentemot nya och befintliga butiker. Ditt främsta fokus kommer att ligga på nykundsbearbetning via telefon och kundbesök då efterfrågan växer och branschen ställer om för att ta in nikotinpåsar. Tillväxten av nya potentiella kunder är stor. Med din erfarenhet inom B2B skräddarsyr du koncept för kunden och ansvarar för hela processen från analys, beställning, förädling och att säkerställa leverans. Du har löpande dialog med dina kunder och du arbetar strategiskt med affären genom relevanta kampanjer och aktiviteter. En del av din arbetstid kommer att tillbringas på mässor och events, både internationellt och inom Sverige. Du kommer att bli en del av ett vinnande team som har roligt på jobbet!

DIN PROFIL

Du har god erfarenhet av att förhandla lönsamma affärer, nöjda kunder och bygga långsiktiga kundrelationer. Tjänsten är en viktig roll inom bolaget och vi söker dig som framgångsrikt har arbetat mot B2B i minst 2 år.

  • Du har ett genuint intresse för Kelly Whites produkter.
  • Erfarenhet från Scaleup är meriterande då kulturen är entreprenöriell.
  • Du älskar försäljning och vill ständigt utvecklas.
  • Du är van vid att ta ansvar över din försäljning och dina kundrelationer.
  • God förmåga att arbeta självständigt så väl som i team.
  • Du är prestigelös och bidrar med mycket energi.
  • Meriterande om du har branscherfarenhet.
  • B körkort.

TJÄNSTENS OMFATTNING

Plats: Grev Turegatan, Stockholm

Start: Omgående, utefter överenskommelse.

Förmåner: En 1-årig säljutbildning med Mikael Arndt, inklusive 25 diplomerande kurser i försäljning och live föreläsningar varje vecka. Du har också möjlighet att delta i Sveriges största säljevent på Oscarsteatern och en 2-dagars säljutbildning på plats i Stockholm för att utvecklas ännu mer som säljare. 

Mobil, Dator, Friskvård och Poolbil. 

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Hessedahl på mail andreas@kellywhite.com eller telefon 072-325 24 67.


Du söker tjänsten genom att maila CV samt personligt brev till andreas@kellywhite.com

Vi ser fram emot din ansökan!